Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


22 dolog Rich-ről

2008.07.15

ELSŐ CSÓK: az elsőt Richie a suliban szerezte. „7 vagy 8 éves voltam és a legjobb barátnőmmel, Sarady Vang-gal történt. Totál hülyének éreztem magam mellette!”

ÖRÖKBE FOGADÁS: Kathleen és Robert Stringini a két fiukat, Bobby-t és Richie-t adoptálták „ A szüleimnek van egy nyilvántartó lapjuk. Bármikor elolvashatom a nemzőim adatait, de nem vagyok rá kíváncsi…” mondta Richie.

HORROR FAN: Ez Richie hobbija. Egyszer a barátaival még filmet is forgatott erről. Imádja a szellemkastélyt Wheaton-ban.

FÉLÉNK FIÚ: Ha flörtöl, teljesen elvörösödik „Csábító típus vagyok, és nincsen álomcsajom. Ha először látok egy csajt, meg tudom mondani, hogy bejön-e nekem, vagy sem”

BARÁTOK: Legjobb barátai: John, Jackie, Sarady és Ceif. Több éve ismeri már őket. „Négyen ismernek engem kívülről-belülről egyaránt. Bármikor felhívhatom őket, ha problémám van.” Amerika híres színésznőjével,  Hilary Duff-fal is jó barátságban van. „Ő egy álomcsaj.”

SZOMORÚ PILLANAT:2 éve meghalt a nagyapja, ami Richie életének szomorú pillanata. „Az egyik legjobb barátom volt. Halálának hírétől a padlóra zuhantam és sírtam. Taknyomat és vizet nyeltem.

KEDVENC KAJA: Pizza, nudli és mexikói tál. Richie kedvence a McDonalds ”Big Mac Male” , ”2 Cheesburger menü” és Coca-Cola.

PATTANÁS: „Tinédzserként az államon volt egy csúnya pattanás. Biztos a 80 csomag Cerasil-től 1 évben és egyszerűen nem lett jobb!”

KEDVENC CIPŐI: Sneakers a Nike-tól és Chucks. Richie: „Ezek abszolút királyok!

ELSŐ LÉPÉSEK: 3 évesen indult Richie karrierje, gyerekként játékok között. Európában az US5-val lett híres énekes. „Előbb színész és utána énekes.”

AUTÓ: 1 éve kapta kocsiját és szeret vezetni. Igaz,otthon van a garázsban a Landrower Discovery. Egyik vágya: „A német autópályákon vezetni 80 km/h-nál is többel!”

VÉGZETTSÉG: Richie-nek vele született tanulási nehézségei vannak / voltak. Ennek ellenére elvégezte a középiskolát. „Hatalmas nehézségek voltak.”

Az interneten mindenki keresi őt. A saját homepage-én is megtalálták. Richie: „Őrület, ami némelyik ember gondol! Nem vagyok hülye! Sosem mondanék ilyet!”

HOROSZKÓP: „Nyilas vagyok" Richie (1988.11.28.) A nyilasok barátságos természetűek.

EXBARÁTNŐ:Richie több, mint 2 évig járt Lalaine Vergara-Paras-sal(18). Mindketten a Lizzie-McGuire-ba játszottak Hilary Duff-fal.Richie „Jó volt, de már vége.”

KEDVENC PARFÜMJE: D&G Masculine és az Angel for man „Imádom ezeket az illatokat!”

KEDVENC SOROZAT:Six feet under (a vox tv-n megy). Richie nem kommentárta De szereti még a Desperate Housewifes-ot (Született feleségeket) is.

BALKEZES:mint Izzy. „Amerikában sok ember balkezes, de itt Németországba nem. Különös!”

NÉMET MONDATOK: Június óta Richie Németországban tartózkodik. Ezalatt megtanult néhány mondatot. Ezek közül a kedvencei: Alles klar? (Minden rendben?) Wie gehts? (Hogy vagy?) és So eine verdammte Scheiße!(Elátkozom a szart vagyis [Szarom le])

RICHIE KEDVENC ÉNEKESEI: US star Gavin De Graw és a kedvenc színésznői Jude Law és Eva Longoria.

FÓBIA:Kígyóktól és a pókoktól írtózik. „Ha egyet meglátok, pánikba esek.”

VALLÁS: Richie és családja erősen katolikus: „Mi minden vasárnap templomba járunk. Igaz most nem, de régen igen. Hiszek Istenben, hisz neki köszönhetem a mostani életemet. Ezért várok az első szexel a házasságomig!”

 

 

 

 

Forrás: www.richieforever.gportal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.