Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikel naplója

2008.07.14

Húú a mai nap hatalmas megtiszteltetés ért minket.Díjat nyertünk!!Bizony!!Na elmesélem,hogy,hogy is volt.Nah szóval a mai nap teljesen különleges volt.Nem volt egy koncertünk se,nem kellett sehova mennünk.Egyszóval,volt egy szabadnapunk és ez nálunk mostanába kurva nagy szám!Szal heverésztem az ágyon és azon gondolkodtam,hogy mit csináljak ma.Vagyis csak gondolkodtam volna mert a másik szobában olyam hangosan horkolt valaki,hogy nem tudtam semmire se koncentrálni.A mellettem lévő ágyon meg Richie aludt.Össze volt gömbölyödve és szopta az ujját.(csak egy nagyon picit) :D

Tisztára mint egy kisfiú..nem is inkább mint egy túlméretezett baba. :)Tök vicces.Amúgy tök fura,hogy most csak én vok fent.Ők legalább kihasználják a szabadnapot.

Szóval próbáltam koncentrálni,hogy mit csináljak mikor kopogtattak...pontosítok dübörögtek az ajtón.Perlman volt az a menedzserünk.Azt mondta,hogy szóljak a többieknek mert nagyon fontos.Hívtam Richie-t is(mivelhogy felkelt mikor Perlman dörömbölt)mert Izzy-t felketeni egy hadseregnek is nehéz.10 perc múlva sikerült kirángatni az ágyából Izzy-t.Úgy látszott mintha Perlman kibaszottúl örülne valaminek..gondoltam,hogy ezt akarja elmondani.

Tiszta ünnepélyes hangon elkezdte: -Fiúk!Most hívtak a díjátadó ünnepség rendezői,hogy ti vagyis az én bandám az US5 jelölve van a legjobb együttes kategóriában!Na mit szóltok??

Hát mondhatm,hogy meg se tudtunk szólalni.(Izzy szerintem csak azért nem mert bealudt és tök sötét volt neki minden) :D Utána még azt is közölte hogy estére legyünk készen és vegyünk föl valami jó cuccot a saját ruhatárunkból mert már nincs időnk stylist-hoz mennünk.

Végül közös megegyezés alapján úgy döntöttünk,hogy mindenki felvesz egy farmert meg egy fehér felsőt.Izzy-t felkellett világosítani,hogy miért is van ez a nagy felhajtás mert teljesen nem volt képbe.(Há' nem megmondtam hogy bealudt) :D :P Utána maradt egy kis időnk amit azzal töltöttünk,hogy szekáltuk egy kicsit Richie-t,ilyenekkel,hogy biztos lesznek ott jó csajok meg nagy parkolók,de mondtuk neki,hogy ha nem szeretné szokatlan helyen az elsőt akkor szerzünk neki egy ágyat :D Tényleg kéne már neki egy nő.Vagyis nem nő kell neki hanem egy jó kis szex.

Múltkor is felküldtünk hozzá 4 gogo girlt.Áhh tiszátra kikészült és végül haza is küldte őket!!Pedig kurva sok pénzünkbe került!!A legjobb szériából voltak azok a szilikoncicák!!Hát megindult bennem a geci mikor megláttam őket ez az idióta meg elküldte őket!!Hát normális???Amúgy is engesztelés-nek szántuk mert rinyált,hogy nem vittük a sztriptíz bárba..mind1 hosszú. :) Na hát végülis elindultunk és egészben oda is értünk.

Richie majdnem elájult olyan ideges volt mi meg szétuntuk az agyunkat. Ja közbe még rámaggattak egy nyakkendőt is.És naná hogy a legjobb együttes kategória volt az utolsó.Már tényleg aszittük,hogy meghalunk az unalomtól(Richie-t kivéve) mikor egyszercsak ezt halljuk: -És a legjobb együttes kategória nyertese aaaaaaaaz US5!!!

Hirtelen mindenki aszitte,hogy csak vicc,de csak nem volt az mert kituszkoltak minket a színpadra a kezünkbe nyomták a díjakat és oda invitáltak minket a mikrofonokhoz.Spec. én semmit sem láttam a ránk irányuló reflektor fénytől és a villanó vakuktól.Aztán Jay dumált valamit és elénekeltük a Mama című számunkat és végül kihívták az összes nyertest és vastapsot kaptunk.Utána persze megrohamoztak minket a TV-sek meg az újságírok,de nagysokára csak hazaértünk..valahogy.

Jó kis nap volt mi?? :)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.